• Post author:
  • Post category:Nyheter

Hei alle sammen.

En stor takk til Liv og Tom for en hyggelig klubbkveld i Ragbakken. Kaffe, lefse og masse perler etc stod klart klokka sju denne tirsdag kveld. Eivind hadde med seg kassen med godsaker og bydde på sine kunnskaper om så vel flyndre som lyrefiske. Drøsen gikk godt og gamle fiskehistorier ble som nye. Og inn i mellom ble det laget tackler som nok vil vise seg å være uimotståelige for de fleste fiskeslag.
Meget god stemning.

Tilstede var Jon Helge, Thomas, Anne Grete, Geir Audun, Eivind, Vigdis, Roar og vertskapet Liv / Tom.
Alle var enige om at dette burde gjentas. Første store klubbtur er planlagt lørdag 9.mars. Tirsdag kveld samme uke, altså tirsdag 5.mars, blir det en ny anledning til å møte frem til sosialt samvær og knytting/produksjon av fiskeutstyr. Samme kveld tar vi også loddtrekning av fiskeutstyr blant de medlemmer som har betalt sin medlemskontingent innen utløp av januar.
Kr.600,- til konto 3201.07.52700

Minner også om det nye systemet for ad hook klubbtur. Ta initiativ, kontakt leder eller Jon Terje, bli minimum 4 som vil fiske en lørdag (eller en søndag) og plutselig så blir det en hyggelig tellende tur.
Det var det for denne gang.

Ta kontakt om du lurer på noe.

Vi sees igjen tirsdag 5.mars kl.19.00.

Mvh Roar