• Post author:
  • Post category:Nyheter

18.10.2017

Kun 12 stk møtte opp til møtet denne kvelden 🙁

SDSFC sin historie – Klubben har masse i gamle mapper etc. en må gå igjennom for å se på hva som bør tas vare på og hva som kan kastes. Alt av dokumenter ble foreslått scannet og lagret på en ekstern harddisk.

Roar gikk igjennom referatet fra forrige klubbmøte der han hadde en gjennomgang av hva som har skjedd i etterkant av Andøyafestivalene: Dårlig oppførsel av enkeltpersoner, dårlig organisert og klubb som har meldt seg ut av Norges havfiskeforbund ble nevnt.
Roar –  her må du bare stryke hvis ikke dette skal inn
 «Andenesfestivalene
Det som skjedde på Andøya i år var ikke bra. Det var faktisk så dårlig at leder Roar har bestemt seg for å sensurere det som ble oppsummert på klubbmøte. Roar begrunner dette med at havfiskesporten er best tjent med at den helgen går inn i glemmeboken.»

Klubbmesterskapet 2017 ble avviklet lørdag 9. september.

Klubbmester ble Thomas B.
Beste dame: Liv
Beste junior: Jonathan Bjørkheim
Beste senior: Inge Olav K.

Vi gratuler masse 🙂

Noen var også i Bergen på festival 30.09.-01.10. Roar fotalte om denne og dette var en glimrende plass å arrangere festival. Det ble fanget en del fin fisk (Roar fikk en lange på 17,3 kg) men været var ikke av det beste slaget. Fiskeområdene var lik begge dager og 53 kg. til beste fisker.
Det var varierende kvalitet på båtene som ble brukt her og det som ikke skal skje skjedde! En av båtene var lekk og sank. Heldigvis ble alle ombord (5 stk.) berget. De klarte å svømme til et skjær og ble etter hvert plukket opp av losbåten uten skader.
Materielle ting ved slike hendelser dekkes ikke av forbundets forsikringer. Disse dekker invaliditet og død.
Sikkerhet MÅ settes i høysetet. Det er lett å slurve med dette når alt går greit i lange tider. Det vil nok bli satt noen strengere krav til båter fra nå av. Alle båtene bør/må ha redningsvester, brannslukkings apparater og kommunikasjonsutstyr slik at en kan ha kommunikasjon med båtene til enhver tid. Det bør utnevnes en person som har ansvar for dette.

Klubbtur løardag 7 oktober går ut fra Egersund. 9 stk. meldte seg på til denne turen på møtet. Håkon legger ut på FB torsdag kveld om det blir tur eller ikke grunnet været. Det vil være utror kl. 9.00

 

Brev ang. annonser til brosjyren til Tananger festivalen 2018 vil bli delt ut på neste klubbmøte

Nye medlemmer: Kjenner du noen som har lyst til å fiske? Ta dem med!

Satser på at oppslutningen blir bedre til

Neste klubbmøte: tirsdag 7. november