• Post author:
  • Post category:Notis

Anne Grete, Thomas, Jon Helge, Alex og jeg fikk en fin dag på sjøen. Vindstille, men gammel sjø. Skoddet og fuktig, men ingen regn. God båt og skipper Nils om bord på Luna sørget for at snørene våre stod rett ned i den sterke strømmen.

Anne Grete hadde fått seg en ny snelle. Ikke nok med det; kvelden før hadde hun laget ett hysetakkel som lyren tydeligvis satte stor pris på. Hun drog opp den ene fine lyren etter den andre. Pluss hyser og langer. Vi andre ble statister, i hvert fall i starten. Og dere som kjenner undertegnede godt vet at han da febrilsk forsøker å finne det rette takkelet når sånt noe skjer. Han lyktes til slutt og fikk noen trøstehyser.

Spøk til side. Anne Grete ble suverent best denne gangen med over 17 kilo sløyd fisk. Vi andre fikk mellom 6-8 kilo hver. Se resultatliste under.

I dag er det filetering av hyse og smålange. Skinn og beinfritt. Ett par fileter klargjøres til middag i morgen. Resten blir til herlige hjemmelagede fiskekaker. Det kan anbefales. Det kan også anbefales å bli med på neste klubbtur som er lørdag 22.april.

Med vennlig hilsen Roar

 

Resultatliste klubbtur 18.mars

Anne Grete Sætereng                    17,300 kg           100,000

Thomas Birkeland                              7,980 kg              46,127

Roar Sandvoll                                      7,080 kg              40,925

Jon Helge Edvardsen                        6,420 kg              37,110

Alex Negrut                                         6,100 kg              35,260

 

Inn på størst fisk konkurransen i Sølvkroken Cupen 2023:

Anne Grete Sætereng : Lyr 1.90 kg og lange 3,70 kg

Roar Sandvoll : Hyse 2,26 kg