• Post author:
  • Post category:Notis

Nyttårshilsen fra klubblederen                                      Tananger 4.januar 2022

 

Hei og Godt Nytt År alle sammen

Styret håper det blir ett godt år, ett år med mindre pandemi og mer fokus på de kjekke tingene. Tenker ikke bare fisking, men også idrettslige aktiviteter som ishockey og fotball, kulturelle og friere samvær med både familie og venner.

I nesten 2 år har vi levd med restriksjoner fra stat og kommune grunnet Covid 19, men vi har likevel gjennomført flere klubbturer og deltatt på festivaler. Det har vært spesielt, men det har også vært til å leve med. Som vanlig; sikkerhet først.

Første klubbmøte i 2022 er planlagt til tirsdag 18.januar kl.18.00 på Hummeren Hotell. Det blir ett viktig møte for oss på mange måter og styret håper på godt fremmøte.

Årets første gulrot kommer her: Alle fremmøtte som har betalt sin medlemskontingent før klubb-møte starter vil ta del i trekning av diverse fiskeutstyr. Medlemskapet kunne ha kostet kr.50,- per måned, altså kr.600,- i året*(se fotnote), men her får alle medlemmer fremdeles en god rabatt 😊 og det årlige beløp er som før kun kr.450,- per voksen, 250,- for juniorer.

Kontonummer  3201.07.52700

Første klubbtur går fra Egersund lørdag 22.januar. Påmeldingsfrist vil være frem til møteslutt 18.jan.

Styret skal ha arbeidsmøte torsdag denne uken. Tema er kalenderen, justeringer av fiskereglene, Tanangerfestivalen og ikke minst produksjon av årets brosjyre. Leder håper at vi har medlemmer som kan bidra med annonse(r) eller kjenner noen som vil støtte klubben vår med en skjerv. Annonsepriser og størrelser kan diskuteres med undertegnede. Brosjyren er klubbens viktigste inntektskilde.

Styret (se kontaktinformasjon under) ønsker innspill fra medlemmene, tanker om kalenderen, fiskereglene, kommunikasjon, hjemmesiden eller annet som vil tjene fellesskapet i klubben.

Tilslutt, gulrot nummer 2; det vil bli servert kaffe med god kake attåt på klubbmøtet, helt gratis.

Velkommen😊

 

Med vennlig hilsen på vegne av styret

Klubbleder Roar Sandvoll

 

Tom Unsgaard              997 93 512           tunsgaard@hotmail.com

Eivind Johannesen       971 85 361          eivind.johannesen@gmail.com

Jon Terje Gudmestad   411 00 972         jon.terje.gudmestad@kleppnett.no

 

*

I årsmøte 2020 ble det vedtatt at medlemskontingenten skulle forhøyes til kr.600,- per medlem (kr.0,- for juniorer). Grunnet koronasituasjonen i fjor valgte styret å utsette dette vedtaket ett år. Styret mener tilstanden i dag er den samme og beholder derfor de tidligere satser for medlemskapet.