• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen

Det nærmer seg jul, og værmeldingene varsler om diverse lavtrykk som kommer på rad og rekke. Jeg hadde håpet på en klubbtur til før jul, men jeg tror vi må satse på en tur i romjulen om der er interessen for det. Søndag 27.desember og Egersund. Fint om så mange som mulig av dere sender meg en SMS om dere vil ut på tur;  JA eller Nei. Merk at dette ikke er en påmelding, kun for å lodde stemningen om vi skal organisere en tur til i år.

Juleavslutningen tirsdag 15.desember avlyses.

Det ville ikke vært riktig å gjennomføre vår tradisjonelle juleavslutning i år. Vi får håpe at pandemien roer seg ut på nyåret slik at vi kan få gjennomført en trivelig årsfest i februar.

Jon Terje, Eivind, Tom og jeg vil komme sammen før nyttår til ett siste styremøte hvor vi skal legge planene for 2021. Møteagenda vil være kalender 2021, justeringer inn mot Tanangerfestivalen, endringsforslag til NHF, fellestur(er) etter storfisk, med mer. Ta kontakt med oss om du har noe på hjertet😊

Gjentar; jeg håper vi får til en klubbtur i romjulen. Ny info kommer mandag 21.desmber.

Ønsker dere alle en fortsatt fin førjulstid og en riktig god jul.

Med vennlig hilsen Roar