You are currently viewing Klubbtur søndag 24.januar
  • Post author:
  • Post category:Nyheter

Make Fishing Great Again!  Verste lyr(g)ebilde ever!

Jeg er ingen Trump-tilhenger, men bilde og ord kan muligens vekke en del medlemmer til live igjen. Trumpen ville sikkert ha twitret at Covid-19 ikke er farlig, at viruset holder seg på Østlandet og at det  ikke vil angripe medlemmer av SDSFC. Han ville sikkert kastet munnbindet og gitt båtførerne en god klem før avgang. Og han ville ha brukt dette bilde som bevis på storfisk.

Lyren veide 1,5 kg og smakte godt

Roar og Per i båten

 

Vi i SDSFC vet å ta pandemien på alvor. Vi følger til enhver tid anbefalingene fra myndighetene, bruker munnbind på kaien og ved ombordstigning (samme prosedyre ved retur) og har relativ god plass om bord slik at meter-avstanden kan opprettholdes. Personlig er jeg veldig glad for å være en del av fiskeklubben i øyeblikket. Greit med litt sosial kontakt med andre enn familien.

 

Jon Terje og Karl

Jeg har selvfølgelig en baktanke med å starte referatet fra klubbturen sist helg på denne måten. Det var kun 6 medlemmer med på årets første konkurranse. Det er for dårlig. Jeg kritiserer ingen, men som leder føler jeg at jeg må på en eller annen måte ta tak i denne utfordringer. Neste planlagte klubbtur er allerede lørdag 6.februar. Det står Tananger på kalenderen vår, men vi kan kjapt endre det til Egersund. Kan være mye fin fisk der i februar

Ta kontakt på telefon eller send meg en melding om hvilke tanker du har om klubbturer fremover, meld deg på klubbtur allerede nå eller senest tirsdag 2.februar.

 

Jon
Terje med alle på dekk

Så over til klubbturen sist søndag:

Det ble en strålende dag på sjøen, solen skinte og havet lå overraskende i ro etter det kraftige uværet tidligere i uka. Vi startet fiske rett utenfor sundet ut av Egersund. Planen var å fiske etter hyse og torsk, og slik ble det. Fisken var dessverre ikke særlig bitevillig i finværet.

Jon Terje ble dagens vinner med 10,10 kg sløyd fisk og Jon Helge dro om bord dagens største torsk 2.10 kg (usløyd). Alle hadde med seg fisk hjem og vi var alle enige om at det hadde vært en fin dag på sjøen.

 Jon Terje Gudmestad   10,10kg                100,000 poeng

Karl Ranin                             8,10kg                  80,198

Jon Helge Edvardsen        7,80kg                  77,228

Bjørn Pedersen                  7,20kg                  71,287                               

Karl Johan Nilsson             6,15kg                  60,891                              

Roar Sandvoll                      4,80kg                  47,525                              

Største hyse        1,82kg                 Jon Terje

Største lyr             1,50kg                 Roar

 

Største torsk        2,10kg                 Jon Helge