You are currently viewing En hedersmann har gått bort.
  • Post author:
  • Post category:Nyheter

Vår allés kjære Arthur Sandvoll gikk bort fredag den 18/3 med sine nærmeste rundt seg . Arthur ville blitt 93 år den 17 August .
Arthur var en markant skikkelse i hav fiske sporten både nasjonalt og internasjonalt . Han fisket sin første festival i 1964 . ( Han vant for øvrig en brødrister den gangen .)
Noe av det han har deltatt på etter 1964 kan vi nevne 24 Europamesterskap og antall festivaler utenom tror jeg ingen har tall på .

Der har kommet mange kondolanser etter at Arthur gikk bort . Her kan nevnes : EFSA England , EFSA Skotland , EFSA Irland , EFSA Russland , EFSA Danmark og EFSA Tyskland for å nevne noen . En ting som går igjen hos alle er at Arthur var en gentleman og savnet vil bli stort .
Jeg har lyst å trekke frem to av meldingene vi har fått.
Fra Alastair Fosyth EFSA Skotland
This is said news for EFSA , especially EFSA Norway . I have many happy memories of fishing alongside Arthur .  A true gentleman and a damn fine angler .

Fra Søren Kristensen EFSA Danmark
Historien fortæller om en person som alltid var tilstede i fiskeriet og for de mennesker han mødte. Han skabte venner ikke bare bekendte. Jeg var bland de heldige , Arthur tog plads i mit lystfiskerliv .
Fine å sanne ord fra Ally og Søren.

Arbeidsjernet Arthur
I utallige år og festivaler har Arthur vært ryggraden i å planlegge og fullføre festivaler hos SDSFC. Der har vært mange EM med opp til 140 deltagere og utrolig mange Tananger Festivaler . Alle var like viktige og kvalitet og sikkerhet sto alltid i høysete. Arthur var derfor første mann på kaien og siste mann som gikk hjem om kvelden .
Hvis vi andre hadde slarvet eller glemt noe , var Arthur der å ordnet opp uten at noen merket det . Det var slik Arthur var , fremhevet aldri seg selv men skrøt heller av andre .
Arthur har mottatt æresbevisninger for sitt lange og trofaste arbeid for havfiske sporten .
Æresmedlem i Stavanger Deep Sea Fishing Club
Æresmedlem i EFSA Norge
Heders merke i Sølv Norges Havfiske Forbund .
Vi som har hatt gleden av å være med deg på turer både her til lands og i utlandet vil takke deg for den supre mentor og fiskeren du var  , og sist men ikke minst en meget kjær god venn som alltid hadde tid til oss .
Hvil i fred Arthur.
Du vil aldri bli glemt .
Tom & Liv og gjengen i SDSFC.