• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen

Minner om klubbmøte / julemøte tirsdag 20.desember kl.18.00 på Hummeren Hotell.

Alle som ønsker å delta sende melding til meg, enten på telefon 901 12 372 eller mail sandvoll@hummeren.no  innen kl.16.00 lørdag. (Påmelding nødvendig grunnet matserveringen)

Jeg håper på godt fremmøte. Som vanlig serveres Lutefisk-brandad med flatbrød og en valgfri drikke. Klubbkassen spanderer.

Det blir ikke feil å drøse om fast og løst; om den fine fisken du fikkeller den du mistet på ripa  I tillegg kan vi snakke om neste års planer om klubbturene, om konkurransene, medlemskap i andre klubber og eventuelt i forbundet.

Kanskje blir det også tid til en utlodning av fiskeutstyr?

Send meg ett positivt svar og møt opp neste uke

Mvh Roar

 

Apropos fiskeutstyr. Jeg erkjenner endelig at jeg har mer fiskeutstyr enn jeg har bruk for. Både nytt og brukt utstyr som pilker, kroker, diverse «gummivarianter», sneller, stenger etc. Jeg har sortert og gjort klart en del. Noe selger jeg for en billig penge og noe gis bort. Jeg tar meg en kasse eller to til møte. Eller ring meg om du vil gjøre ett kupp en av dagene før møtet. Buå e åpen

Roar