• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen

 

Da er det tid for klubbtur på førstkommende lørdag. Værprognosene er ganske bra, bør være gode muligheter for Karlsmed. Blir du med? Meld inn til meg på 901 12 372 senest onsdag kl.17.59. Fremmøte er som vanlig kl.08.00.

 

Tanangerfestivalen 16. – 18.juni. Ca 25 er påmeldte så langt. Det blir relativ få deltagere i år, noe vi var fullt klar over på forhånd. En spennende konkurranse med høy festivaltrivsel blir det uansett😊 Og gullnålene, sølvknurren og ikke minst flotte premier fra hovedsponsor Sølvkroken er allerede på plass. Vi gleder oss😊

Norvegen HK, Bjørgvin HK, Bergen HF og SDSFC er representert på deltagerlisten. Og så er selvfølgelig Leif Nygård, Torungen HK / Sølvkroken på plass. Ingen festival uten Leif😊

Fremdeles mulig å melde seg på Tanangerfestivalen 2020. Du har hele kvelden, natten og morgendagen (15.mai) til rådighet.

Informasjon om Tanangerfestivalen 2022 finner du på hjemmesiden, linken under. Eller du kan ringe meg.

SDSFC-Festivalbrosjyre 2022

Mvh Roar