• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen og vel overstått sommer😊

 

Kalenderen vår viser klubbmøte tirsdag 23.august og klubbtur ut fra Egersund lørdag 27.august. Klubbmøtet tar vi senere på høsten, men klubbturen neste lørdag går som planlagt om værgudene vil. Klubbmeteorolog Jon Helge melder om bris og sol/klarvær. Det lover bra😊

 

Og reglene blir som tidligere;

Fremmøte lørdag i Egersund som vanlig senest kl.08.00.

Det blir kilofiske og liste over minstemål blir delt ut før utror. Ingen tellende fisk under 35 cm. Maks 10 fisk av hver art. Vi veier inn sløyd fisk med unntak av mulig premiefisk som ønskes veid til «størst fisk konkurransen». Fisken sløyes underveis eller på vei inn til kai. Ta med sekk eller kasse til oppbevaring av fangst. Dere må i utgangspunktet ordne agn selv. Men, kanskje har en eller flere klubbkamerater fisket en del makrell i sommer. Meld inn 😊 og jeg sender ut ny info om agn i neste uke.

Vi har i øyeblikket 2  båter tilgjengelig med maks 10 plasser totalt. Følgende medlemmer er påmeldt så langt:

Liv, Jon Helge, Geir, Preben(ny) og Roar.

 

Kr.350,- vipses til meg. Jeg ønsker beskjed om noen vil betale kontant på kaien.

Båttrekning og siste oppdatering kommer fredag formiddag.

 

Påmeldingsfrist er tirsdag neste uke kl.18.00 med SMS til meg, men jeg setter stor pris på om dere melder dere på asap slik at jeg får god tid til å skaffe mer båt.

Båttrekning og siste oppdatering kommer dagen før utror.

 

Jon Terje legger denne meldingen ut på hjemmesiden og fjesboka som vanlig. I tillegg legger sender jeg denne direkte til medlemmer som jeg har mailadresse til.

Håper på godt oppmøte til klubbturen😊

 

Mvh Roar

 

Påmelding / spørsmål      901 12 372