You are currently viewing Julehilsen
  • Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen og god jul

Det blir dessverre ingen flere klubbturer dette året. Det skal blåse friskt langs kysten vår på søndag og da er det tryggest å være på land😊 Regjerende klubbmester Eivind Johannesen er derfor også vinner av Sølvkroken Cup 2020. Gratulerer😊😊.

Normalt skulle vi hatt ett klubbmøte i januar hvor bl.a. kalenderen for 2021 skal godkjennes, men klubbmøtene har vi foreløpig lagt på is. Klubbleder har derfor laget ett forslag som Håkon legger ut på hjemmesiden/fjesboka. Nytt av året er at vår generalforsamling flyttes til etter forbundets lederkonferanse/generalforsamling. Grunnen for dette er at styret da kan gi oppdatert informasjon til klubbmøtet som avholdes samme dag i forbindelse med generalforsamlingen.

Forslag til endringer i kalenderen mottas med takk.

 Styret vurderer hele tiden viktigheten av å møtes opp mot risikoen for smittespredning. Det gjelder også klubbturene. Og vi skal selvfølgelig holde oss innenfor myndighetenes retningslinjer. Det betyr avstand og bruk av munnbind. Dersom vi fortsetter å bruke munnbind på kai og ved ombordstigning (avstigning) så bør vi kunne ha god samvittighet for å gjennomføre klubbturer og festivaler i 2021.

Året 2021 kan bli like utfordrende som det året vi nå legger bak oss. Det bør vi være forberedt på. Det ligger i vår natur å være optimistiske, heldigvis. Og løsningsorienterte. Vi må ikke grave oss ned i mørket, heller skape lys, varme og vennskap. Ha troen på at dette ordner vi. Og gjennom felles interesser som havfiske kan vi få det til, ja vi kan til og med ha det kjekt sammen. Tenk det 😊😊😊.

(Her må klubblederen ta seg en kopp kaffe før han tipper fullstendig over)

Medlemskontigenten 2021 er fremdeles kr. 450,- og kan innbetales til konto 3201.07.52700 fra 1.januar. Og neste år blir alle som betaler sin skjerv til klubben innen 20.januar med på trekning av flotte premier. Riktig, premier i flertall.

Jeg vil benytte anledningen til å takke mine medspillere og styremedlemmer Jon Terje Gudmestad, Eivind Johannesen og Tom Unsgaard for god støtte og fine innspill gjennom året som har gått.  

Jeg tror Jon Terje ville ha sagt det slik; Samen så e me ein ganske goe gjeng.

Ønsker dere alle en riktig God Jul og ett Godt Nytt År !

Med vennlig hilsen

Klubbleder Roar Sandvoll