• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen

2 tema i dag: medlemskap NHF og klubbtur

Det er kommet noen spørsmål i det siste om deltagelse på NM Havfiske Egersund 2.og 3.september.

Regelen er som før; du må være medlem i Norges Havfiskeforbund for å kunne delta i Norges Cup og Norgesmesterskap. SDSFC betaler per dags dato ikke medlemskap i NHF for sine medlemmer. Det er da 2 muligheter:

  1. Våre medlemmer som ønsker å delta i NC og/eller NM kan tegne individuelt medlemskap i NHF ved å sende en mail på areande2@online.no med kun navn og fødselsår,(ikke klubbnavn) og deretter betale kr.300,- til konto 2230.26.84263. Du vil da få tilsendt ett NHF medlemsnummer som brukes ved påmelding til NC OG NM.
  2. Du kan melde deg inn i en havfiskeklubb som allerede er medlem i NHF. Dette koster mer, vanligvis noe mellom kr.450,- og kr.600,-

Minner om at påmeldingsfristen til NM Havfiske Egersund er 1.juli og annonsen finner dere på forbundets hjemmeside norgeshavfiskeforbund.no under fanen Norgescup / terminliste 2022.

 

Det er en stund siden sist klubbtur og det kribler ekstra mye hos enkelte😊 Jon Helge melder om bra langtidsvarsel for lørdag 23.april. Har du anledning og lyst til å delta? Send ett positivt svar til meg på 901 12 372 eller sandvoll@hummeren.no innen onsdag kl.18.00.

Mvh Roar