• Post author:
  • Post category:Nyheter

21.03.2017

SDSFC Klubbmøte
tirsdag 7 mars 2017

 

10 stk. møtte opp Vi kunne godt ha vært flere….

Det ble tatt påmelding til klubbtur lørdag 11 mars der kun 5 stk. meldte seg på. Værvarselet ser bra ut og flertallet ville til Karlsmed.  (Været endret seg, turen ble utsatt 1 uke og 6 stk var med)

Roar delte ut premier til Jonathan Bjørkheim  som ikke var tilstede på årsfesten.
Beste junior – Klubbmesterskap
Beste junior – Sølvkrokencup
Nykommer – Junior
Gratulerer!

Jan Økland informerte om brosjyren til Tanangerfestivalen. Det er veldig vanskelig å selge annonser. Vi har mistet flere annonsører til årets brosjyre grunnet den økonomiske situasjonen i området. Helt svart er det dog ikke, flere firma vil støtte oss også i år. Men vi trenger flere så fint om alle står på og prøver. Det er allerede noen som er i full gang med dette arbeidet (Liv, Håkon, Terje G.,Roar)

Trenger også stoff til brosjyren! Noen som har lyst? Bjørn P. meldte seg frivillig og vil skrive et stykke. Hilde S. har skrevet blogg om Tananger festivalen 2016 og kanskje noe av dette kan brukes i årets brosjyre.

Det har også vært Ledermøte og generalforsamling i Norges Havfiskeforbund (NHF) på Hummeren Hotell, 4-5 mars. Roar gikk litt igjennom hva som foregikk der. Referat fra denne samlingen kan leses på NHF sine hjemmesider www.norgeshavfiskeforbund.no
Håkon jobber videre med grasrotandelen. Han mener det vil gå i orden ganske snart.

Ikke glem å melde deg på til  Egerøynappet/Jærfestivalen som går av stabelen 22-23 april. Påmeldingsfrist er  senest  1. april. sandvoll@hummeren.no

 

Satser på at flere stiller på neste klubbmøte:

Neste klubbmøte: 25 april !