• Post author:
  • Post category:Notis

Klubbtur lørdag 22.januar

Hei alle sammen

Meget bra påmelding til klubbturen ut fra Egersund på lørdag. Senest fremmøte er kl.08.00.          Husk munnbind.

Været er tålig bra i øyeblikket; overskyet, ingen nedbør, vindstyrke 7 sek/m nord-vestlig.

Det blir kilofiske og liste over minstemål blir delt ut før utror. Vi veier inn sløyd fisk med unntak av størst fisk som ønskes veid til «størst fisk konkurransen». Fisken sløyes underveis eller på vei inn til kai. Ta med sekk eller kasse til oppbevaring av fangst. Dere må selv ordne agn.

Vi har 3 båter tilgjengelig med maks 15 plasser totalt. Følgende er påmeldt så langt:

Andrew, Alec, Peter, Johannes, Eivind, Thomas, Ole, Henrik, Jon Terje, Jon Helge, Odd, Tom, Mika og Roar. 13 deltagere så langt. Peter vil muligens ha med en ny deltager, venter på svar. Jeg går ut fra at Peter og Johannes vil være på samme båt (pluss eventuell den nye deltageren). Og jeg blir fadder for Mika. Andre som ønsker å være på samme båt?  Og jeg håper jeg har fått med alle på deltagerlisten😊

Kr.350,- vipses til meg. Jeg ønsker beskjed om noen vil betale kontant på kaien.

Båttrekning og siste oppdatering kommer fredag formiddag.

Mvh Roar