• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen

Vel overstått sommer😊

Håper dere har hatt en fin sommer, og ikke minst at helsa er god. Det har vært en lang periode med en masse regler, påbud og forbud. Forhåpentligvis ser vi lyset i tunnelen nå. Her kommer litt informasjon og så tar vi det der fra:

Klubbtur lørdag 21.august

Lørdag 21.august er det klart for høstens første klubbtur. Det blir utror fra Hummeren Hotell kl.08.00. Fremmøte senest kl.07.30. Dere må selv ordne agn denne gangen. 

Påmeldingsfrist senest tirsdag kl.18.00. Som vanlig vippses kr.350,- til meg på 90112372.

Kilstraumen 18.-19.september

Bergen HF arrangerer sin årlige konkurranse i Kilstraumen helgen 18.-19.september. Påmeldingsfrist er førstkommende søndag 15.august. Jeg trenger derfor tilbakemelding fra de av dere som vil delta senest lørdag. Informasjon om festivalen finner dere i annonsen som ligger i terminlisten på Norges Havfiskeforbund ( norgeshavfiskeforbund.no ) sin hjemmeside under Norgescup.

Klubbmøte Torsdag 26.august kl.18.00                                                                                                           

Nå er det på tide med ett klubbmøte!! Møt opp på Hummeren med munnbindet i beredskap om vi blir pålagt å bruke det. Kveldens agenda blir en oppsummering av hendelser siste halvannet år og veien videre samt premieutdeling for Sølvkroken Cup og Klubbmesterskapet 2020. Håper du vil spandere ett par timer på Hummeren i lag med dine klubbkamerater.

Spørsmål kan som vanlig rettes til undertegnede som synes det er kjekt å ha en prat med likesinnede.

Mvh Roar