• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen

Minner om klubbmøte i morgen tirsdag kl.18.00 på Hummeren Hotell.

Kveldens tema blir årets kalender, klubbmøter, klubbturene, konkurranseregler, dato for årsfest, Tanangerfestivalen m.m. Jeg har tidligere lovet både kaffe og kake, og det skal det bli😊.

Phuti, Frieder, Karl, Alex, Andrew, Jan, Ole Johannes, Roar N, Peter, Jon Terje, Liv, Tom, Inge Olav, Jon Helge, Henrik, Vigdis, Roar S., Knut, Bjørn Inge, Bjørn og Eivind har ordnet sitt SDSFC medlemskap for 2022. En av dere (pluss NN som betalte inn i løpet av helgen) vil få litt ekstra fiskeutstyr under/etter møtet. Til deg som har hatt kommunikasjonsproblemer med banken i det siste😊: vipps kr.450,- til meg i løpet av dagen eller morgendagen før kl.18.00, jeg overfører kronene til klubben og du er med😊😊

Munnbind skal brukes når vi entrer Hummeren og frem til hver enkelt har funnet sin plass i lokalet.

Jeg gleder meg til å treffe dere igjen. Jeg tror vi alle har behov for å jabbe litt.

Vel møtt

Med vennlig hilsen Roar