• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen

Tema denne gang er en oppsummering fra Kilstraumen sist helg, informasjon om kommende Klubbmesterskap lørdag 16.oktober og Karmøyfestivalene 30. og 31.oktober.

Kilstraumen Brygge er en fin plass for å arrangere en havfiskefestival. Gode fasiliteter, bra mat og hyggelig betjening. Vanligvis er det bra med fisk i området, men denne gangen ble konkurransene preget av lite fisk, ja det var faktisk så gale at enkelte havnet i nullklassen en av dagene. Sporadisk ble der tatt noen store hyser, litt brosme og noen fine seier opp mot 4-5kilo, men det var langt imellom dem. Snittet var kanskje 3-4 tellende fisk per person per dag.

Fra SDSFC deltok Alice, Eivind, Håkon, Liv, Tom og undertegnede.                                                   

Følgende ble premiert : Liv tok en 2.plass i dameklassen første dag og 1.plass andre dag. Alice endte opp med 3.plass begge dager. Eivind tok en fin 2.plass i herreklassen den ene dagen og jeg fikk en 3.plass i seniorklassen siste dag.  4-mannslaget; Eivind, Liv, Roar og Tom halte i land en 3.plass sammenlagt over 2 dager.

Mot slutten av premieutdelingen overrakte jeg en gave fra SDSFC til Bergen HF; en Lange Gullnål. Leder Aksel Larsen takket fint for gullnålen. Den ble vunnet av Frank Solheim, Bergen HF for festivalens største lange (som også var festivalens fisk). Langen var rett over 11 kilo.

Greie båter, stort sett fint vær og kjekke folk gjorde at vi på tross av lite fisk, likevel hadde ett par fine dager på sjøen. Vel gjennomført arrangement Bergen HF😊 

KM 2021 lørdag 16.oktober. Utror Egersund kl.08.30. Leder ber om at dere som ønsker å delta i klubbmesterskapet sender en melding på SMS til undertegnede så snart som mulig. Regner med at vi blir ganske mange denne gangen og jeg ønsker derfor å komme tidlig i gang med arbeidet for å skaffe båter. Så glem påmeldingsfrist foreløpig, send meg ett ja eller nei. Jeg vet at du vet om du skal være med eller ikke. Kan dette sies tydeligere. Jeg tror ikke det😊

Karmøyfestivalene lørdag 30. og søndag 31.oktober. Den endelige påmeldingsfristen til Nordvegen HK er 5.oktober. Jeg setter vår interne påmeldingsfrist til fredag 1.oktober, men igjen er det lov å sende SMS til meg asap. Jeg gjentar; Jeg vet at du vet om du skal være med eller ikke😊😊 I år vil det være ekstra utfordringer med hensyn til overnatting. Sannsynligvis vil nærmeste overnatting være i Haugesund, ca 20 minutters kjøring fra Kopervik. Hører fra dere.

Det var det for denne gang. Ring på 90 11 23 72 om du har noe på hjertet.

Mvh Roar