• Post author:
  • Post category:Notis

Hei alle sammen

Det blåser godt i øyeblikket, men det skal bli fint til helgen. 6 stykker meldte seg på klubbtur i helgen og gruppa ble enige om å flytte turen fra lørdag til søndag grunnet enda bedre vær søndag. Det er meldt om fin hyse og torsk. Vi vet mer søndag kveld 😊

Medlemskontingent 2021        Kr.450,-        3201.07.52700

32 medlemmer betalte sin kontingent innen 20.januar og de som vil motta fiskeutstyr ved neste anledning er :

Eivind Johannesen, Arthur Sandvoll, Thomas Birkeland, Oddvar Sør-Reime og Phuti Frieder.

Trekning foretatt av Liv Unsgaard (via Tom sin mobil)

Kanskje setter leder opp en ekstrapremie til de som betaler sin kontingent innen 30.januar ? 😊😊

Flytevester

Trenger du ny flytevest?  Klubben har kjøpt inn en del vester fra Fletteriet i Bergen. Vestene har en listepris på kr.1799,-, men vi kan tilby medlemmene disse vestene til under halv pris. Begrenset antall og størrelser; Regatta Marina flytevest navy S – M – XL -XXL             

 Send melding til 901 12 372

Mvh Roar