• Post author:
  • Post category:Notis
  1. Hei alle sammen

Klubbturen ble flyttet fra kulinglørdag til en solfylt søndagmed frisk bris i kastene. En riktig avgjørelse. Selv på søndagen gikk han ganske så hvit lenger ute på havet, men vi fikk relativt ganske gode forhold rett ut av Kjesholmane. Her fant vi fine 2-kilos hyser og noe torsk. Og hyså var på betet😊Han gikk på det meste som var agnet med makrell eller reke.

Halvveis ut i fisketiden ville vi prøve på lyr og sei. Gjorde noen drift utenfor Lille Svetlingen. Vi fikk noen få lyrer om bord, de største rundt 50 cm. Pluss ett par brosmer. Ikke sprekt. Gikk tilbake til Kjesholmane.                                                                                                                                                            Vi hadde alle kvoten på 10 hyser, men nå forsøkte vi på torsk og lange. Personlig avsluttet jeg med en fin torsk på nesten 4 kilo og ett par mindre langer.

Resultatlista viser at Jon Terje og Liv vant hver sin båt med hhv 20,70 kg og 20,48 kg sløyd fisk. Det bør gi dem en godfølelse inn mot NM kommende helg. I tillegg fisket Geir bra med sine 19,48 kg inntil han plasserte en krok i en finger halvtimen før fiskeslutt. Kroken ble fjernet på legevakten senere på dagen.

Jeg landet også 20 kilo sløyd fisk. Men for meg var det dagen med stang ut. Eller mer korrekt, stang knekt. Snøre i propellpluss førsteklasses tryning med telling i knestående er det jeg vil huske best fra denne turen. Og jeg skal være glad for at det ikke gikk verre. Forslått hofte og lår samt ett håndledd som kanskje ender opp på legevakten senere i dag er til å leve med.I tillegg fikk Jon Terje en kraftig smell i bakhodet fra mesanmasta som plutselig stod i veien. Andrew var den eneste på båten som holdt seg skadefri. Han delte ut frukt og medisiner😊

Moralen her er; Vær forsiktig ombord og ta sikkerhet på alvor!!!

Preben Jørgensen, nyss innmeldt i klubben, fortalte at han var meget fornøyd med turen. Han endte opp med 11,58 kg sløyd fisk og han fikk dagens største. En torsk på 4,78 kg (usløyd)som gikk rett inn på størst fisk listen. Velkommen Preben og gratulerer med fine fangst.

Neste planlagte klubbtur er klubbmesterskapet lørdag 22.oktober.

Vi ønsker Liv, Jon Terje og Geir skitt fiske under NM Egersund.

 

NB, denne er en uke for sent lagt ut.

Mvh Roar