You are currently viewing NorgesCUP & NM 2020
  • Post author:
  • Post category:Nyheter

Her kommer en stor gladmelding.

Mye taler for at det blir både NorgesCup og NM i Havfiske. Jeg ber om at alle har is i magen til styret i NHF har fått alle fakta på bordet.

Forbundslederen vil likevel lette litt på sløret; Oslo HK vil arrangere en 2 dagers festival, signaler fra Trondheim HK går på det samme og forbundslederen har så langt fått en muntlig henvendelse fra Fredrikshald HK om de søker ekstraordinært om å få arrangere NM i slutten av september.

Nord-Jæren HK sendte i kveld ut en melding om at Jærfestivalene er p.t. avlyst. Forbundslederen snakket umiddelbart med leder Auestad som etter ny info om NorgesCupen vil ta en ny runde med sitt styre.

Dette er en hastemelding til dere alle, ha som sagt is i magen. Full informasjon kommer i løpet av de neste dagene.