Vi er et Stavanger Deep Sea Fishing Club

https://www.sdsfc.no.

Her er litt informasjon om hva informasjon vi samler inn og hva vi bruker den til

Nyhetsbrev

SDSFC sender ut nyhetsbrev via e-post. Dette må du registrere selv på nettsiden med en e-postadresse, evt. fornavn og etternavn hvis ønskelig. Newsletter er leveradør for nyhetsbrevet. Dataen blir ikke lagret hos ekstern kilde men gjøres direkte hos meg.  E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller hvis din bruker blir inaktiv. Du kan når som helst be meg om en oversikt over hvilken informasjon vi har lagret av deg og at den skal slettes.

Kontaktskjema

Vi samler inn din epost adresse via kontaktskjema på siden. Dette er for å kunne kontakte deg og besvare forespørsler. Kontaktskjema er ikke tilknyttet andre tjenester og informasjonen som samles inn benyttes utelukkende for kontakt.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen din. Med å huske hvem du er når du besøker siden.

Ikke alle informasjonskapsler er dårlige. De kan bidra til en bedre brukeropplevelse ved å ta vare på nøkkelopplysninger om dine preferanser, som f.eks ved å huske valgene du har gjort i et nettsted slik at det blir tilpasset neste gang du besøker nettsiden. Informasjonskapsler kan samtidig inneholde opplysninger om din lokasjon, valgene du har gjort på nettsiden og andre opplysninger som brukes for statistiske formål.

Les mer om hvordan du kan administre informasjonskapsler

Dine rettigheter

Du har alltid anledning til å få din lagrede informasjon slettet hos oss. Du kan også få innsikt i hva vi har samlet av informasjon. Dersom din profil blir inaktiv, så vil du vanligvis bli fjernet etter ett år.