• Post author:
  • Post category:Nyheter

Hei alle sammen.

Her kommer en status rapport for klubben og info om første halvår 2023.

Vi er per i dag noe over 30 medlemmer og har gjennomført 5 klubbturer i løpet av våren. Deltagelsen på klubbturene kunne nok ha vært større, 5-7 personer per tur fordelt på 12 personer. Den lave deltagelsen kan begrunnes med sykdom, jobb, hytteliv etc. Vi har det alltid kjekt sammen på våre klubbturer uansett resultat. Og for å toppe turene utover høsten legges nå inn en liten ekstra gulrot; trekning av noen edledråper som kan nytes på lørdagskvelden etter endt rengjøring av fiskeutstyret. Ikke til vinneren eller til den som ender sist. Enkelt og greit en trekning blant deltagerne. Leder håper og tror på bedre deltagelse utover høsten:)

I første halvår har vi hatt noen turer med utror fra Hundvåg. De store fiskeopplevelsene har uteblitt. Høstens klubbturer vil ha utror fra Tananger og Egersund. Og det vil være 2.lørdag i månedene september, oktober, november (klubbmesterskap) og desember. Viser for øvrig til vår kalender som du finner på hjemmesiden.

Høstens program starter med Tanangerfestivalen 2023. Tradisjonen tro blir det 3 herlige dager fra torsdag 24. til og med lørdag 26.august. Informasjon er lagt ut på hjemmesiden og fjesboka.

Vi hadde en fin festival i fjor med en fantastisk festivalaften. Det skal vi ha også i år. God mat og drikke, hyggelig samvær, utdeling av premier Sølvkroken og KM 2022 etter fulgt av premiering av årets Tanangerfestival med flotte gavepremier, gullnåler og Sølvknurren

Håper at du er klar for Tanangerfestivalen 24. – 26.august.

Påmeldingsfrist er 1.august.

På vegne av Tom, Eivind, Jon Terje og meg selv vil vi ønske deg og dine en riktig god sommer.

Roar Sandvoll