You are currently viewing Julehilsen fra klubblederen.                     
  • Post author:
  • Post category:Notis

Tananger 14.desember 2021

Året 2021 har på mange måter vært ett uvirkelig år med opp og nedturer i forbindelse med pandemien som startet i mars 2020. Og i øyeblikket er det verre enn noen gang.

Jeg velger likevel å ha en positiv innstilling til det kommende året. Mange har fått både 2. og 3.dose med vaksine og vi har fått bedre forståelse av hvordan vi selv kan sikre oss på best mulig måte.

Styret vil hele tiden vurdere viktigheten av å møte hverandre opp mot risikoen for smittespredning. Dette gjelder både klubbmøter og klubbturer. Vi skal holde oss innenfor myndighetenes retningslinjer slik vi gjorde på noen av klubbturene i år. Klubblederen takker for god oppførsel og 100% respekt for de retningslinjene som ble varslet på forhånd.

Det kan være at vi må fortsette med å holde avstand og gjøre bruk av munnbind på kai og ved ombordstigning (avstigning) i lang tid fremover, men jeg mener vi har bevist at dette lar seg gjennomføre på en trygg og god måte. Foreløpig er det meste nedstengt de neste 4 uker.

Nok om pandemien.

Det ble gjennomført 8 turer I Sølvkroken Cup i år. Totalt deltok 24 medlemmer på turene, ivrigst av alle var Jon Helge Edvardsen som gjennomførte 7 av disse 8 turene. Det gav ham en 2.plass i herreklassen i totalen, gratulerer Jon Helge. Best av alle var Andrew Pointing som suverent tok 3 topplasseringer gjennom sine 5 turer. Thomas Birkeland tok 3.plassen. Beste dame var Liv Unsgaard og Roar Sandvoll beste senior. Thomas sin lange på 6,98 kg ble cupens største fisk.

13 medlemmer deltok i klubbmesterskapet i oktober. Vi hadde utror fra Egersund og fiske var meget bra. Mye fin matfisk. Eivind Johannesen dro nok en gang seieren i land med over 33 kg sløyd fisk på vekta. Gratulerer Eivind. Thomas og Odd Kristiansen tok henholdsvis 2. og 3.plass i herreklassen. Og som vanlig vil jeg nesten si; Liv ble beste dame og Roar beste senior. Ove Berg kan se frem til premie for størst fisk; torsk 4,78 kg. Gratulerer alle sammen.

På klubbrekord listen var det 2 nye registreringer i år. Jon Helge med en fin rødnebb på 202 gram og Ruben Sandvoll med en stor og velsmakende lysing på 11,120 kg.

SDSFC har de siste 10-15 årene vist godt igjen på resultatlistene i NorgesCupen som arrangeres gjennom Norges Havfiskeforbund. I år har vi vært minimalt representert i disse konkurransene og da uteblir naturlig nok også resultatene. Håkon Taranger halte i land en 8.plass i seniorklassen.

Avslutningsvis vil jeg takke styremedlemmene Jon Terje, Eivind og Tom for samtaler, råd og den gode veiledning som er gitt meg gjennom året som nå ebber ut.

Neste informasjon vil komme i begynnelsen av  januar, men jeg kan allerede nå på vanlig demokratisk vis informere om at første klubbmøte blir på Hummeren Hotell tirsdag 18.januar og første klubbtur går fra Egersund lørdag 22.januar.

Ønsker dere alle en riktig fin og fredelig God Jul !

 

Med vennlig hilsen

Klubbleder Roar Sandvoll