• Post author:
  • Post category:Nyheter

16.02.2018  

Stavanger Deep Sea Fishing Club hadde dette året 49 medlemmer innmeldt i Norges Havfiskeforbund ;

34 herrer, 8 seniorer, 5 damer og 2 junior.  3 medlemmer er bosatt i utlandet.

Klubben har 4 æresmedlemmer; Sverre Roth, Jostein Evensen, Arthur Sandvoll og Roar Sandvoll.

 

Sølvkroken cupen ble gjennomført med 10 tellende turer. Vinner av herreklassen ble Eivind Johannesen med Jon Terje Gudmestad og Odd Kristiansen på de neste plassene. Liv Øglænd Unsgaard var beste dame, Roar Sandvoll beste senior og Jonathan Bjørkheim beste junior.

Jon Helge Edvardsen fikk den største fisken, en flott lange på  6,900 kg.

 

Tanangerfestivalen  2017     torsdag 22. –lørdag 24.juni.

44 deltagere fikk oppleve nok en fin festival. Greit med fisk og godt sosialt samvær. Detaljer er å finne på hjemmesiden til NHF, en stor takk til Hilde.

John Olav Florø Larsen, Nord-Jæren HK vant årets Tanangerfestival. Torunn Handeland var tilbake på toppen i dameklassen og Roar Sandvoll berget rutinert seieren i havn i seniorklassen. Jonathan Bjørkheim fikk liten konkurranse i juniorklassen, men han var like ivrig som vanlig og absolutt verdig vinner.

Henrik Vågenes, Bjørgvin HK fikk festivalens største fisk, en lyr på 2,77 kg.

Sølvknurren 2017 befinner seg fremdeles i Tananger; Håkon Taranger fikk en knurr på 643 gram.

 

Klubbmesterskapet  2017 ble vunnet av Thomas Birkeland med Eivind Johannesen og Odd Kristiansen på henholdsvis 2. og 3.plass i herreklassen. Inge Olav Knudsen ble slått av Thomas med ett par poeng, men tok en suveren seier i seniorklassen. Liv Øglænd Unsgaard ble beste dame og Jonathan Bjørkheim beste junior.

Bjørn Pedersen veide inn største fisk; en hvitting på 0,812 kg (eneste fisk over bonusmål denne gang).

 

Norgescupen 2017.

Liv Øglænd Unsgaard ble nr.2 i dameklassen og Vigdis Sandvoll nr.5. Vår superivrige junior Jonathan Bjørkheim tok en fin 4.plass i sin klasse mens senior Roar Sandvoll endte denne gangen på 5.plass.

 

Europamesterskapet i Måløy.

Eivind Johannesen fra Stavanger Deep Sea Fishing Club fisket meget bra alle dagene og fikk en velfortjent gullmedalje lørdag kveld som bevis på han er årets Europamester i Havfiske. Hele 9 medlemmer fra SDSFC var med i mesterskapet.  Liv Øglænd Unsgaard tok sølv i dameklassen og Arthur Sandvoll bronse i klassen senior over 65 år. Han var mesterskapets eldste deltager med sine 88 år.

Hver nasjon kan stille med 2 landslag bestående av 5 fiskere. Norges A og B lag gikk helt til topps i nasjonskonkurransen. Det ble 2.plass og sølvmedaljer på Eivind Johannesen, Tom Unsgaard og Roar Sandvoll som fisket for Norway Team B.

Øvrig medaljefangst gjort av Liv, Tom og Eivind er å finne på hjemmesiden under referatet fra EM Måløy.

Arthur Sandvoll ble hedret med flotte trofeer fra så vel EFSA Norge som EFSA HQ for sin lange ferd i EFSA familien, en ferd som startet helt tilbake i 1964. Stående applaus og fuktige øyne.

 

SDSFC medlemmer har deltatt på konkurranser over det ganske land.  Mange fine resultater og mye fisk har det blitt. Undertegnede kan nok en gang registrere at klubbens medlemmer representerer klubben (både dag og natt; ref Eivind) på en særdeles verdig og fin måte i fremmede farvann. Takk skal dere ha 😊

 

En stor takk også til Håkon Taranger som sørger for resultatlister og annen informasjon på vår hjemmeside www.sdsfc.no .

 

Tastetrykket av Roar Sandvoll

Formann  Stavanger Deep Sea Fishing Club