• Post author:
  • Post category:Nyheter

UNGDOMMENS TANANGERFESTIVAL

22.05.2005

Rekord deltagelse

Lørdag 21 mai ble Ungdommens Tanangerfestival avholdt. Denne gangen hadde hele 12 juniorer meldt seg på,noe som er ny rekord.  Dagen begynte med kraftig regnvær, men det ga seg heldigvis før vi kom oss i båtene.
Fisket var ikke mye å skryte av, men ombord på Knurren viste det seg tidlig at det var de to “gamle” ringrevene Ruben og Erik som kom til å knive om å vinne båten.  Det gikk på hvitting og torsk, samt at både Ruben og Erik fikk lokket ombord hver sin flatfisk.  Ruben fikk 2 hyser, mens Erik var heldig og fikk en knurr. De andre ombord hadde bare hvitting og torsk, noen bare hvitting.  Rapporter fra Troya sa at det ikke var så sprekt ombord der, men Anders gjorde en solid debut og vant båten.  Det holdt til en flott fjerdeplass.  Med en halvtime igjen å fiske ledet Erik med 10 poeng på Ruben. Det viste seg at ingen av dem fikk noe mer fisk, så da var det bare å vente spent på Rottøy som vi ikke hadde hørt noe fra.  Da den kom i land, viste det seg at de hadde med seg festivalens største fisk, en torsk på 1,25 kg, tatt av Fredrik, som også kapret 3.plassen.  Men ingen nådd opp i poengsummen til Erik, som dermed ble mester.
Litt sjøsyke ble det rapportert om, men vi håper det ikke skremte ungdommen av til å prøve havfiske videre.