Tanangerfestivalen 2020

10.05.2020

 

 

Hei alle sammen

Styret i Stavanger Deep Sea FC fortsetter planleggingen av årets Tanangerfestival selv om Norges Havfiskeforbund sin NorgesCup nå er kansellert. Ny dato blir torsdag 20.- lørdag 22.august.

Den endelige avgjørelse om gjennomføring av TF vil bli tatt i midten av juni. Da vil vi (antagelig) ha mer informasjon om hvor mange som kan delta, på hvilke premisser etc.

All påmelding skal skje via moderklubb, ingen solopåmeldinger blir akseptert. Påmeldingene skal inneholde en prioritert rekkefølge fordi der kan bli begrensninger på antall deltagere. Klubbene kan sende en slik liste allerede nå om de ønsker/klarer det. Det vil forenkle styrets oppgave med å skaffe båter når vi vet hvor mange som ønsker å delta. Listene må inneholde oppsett for lag, ønske om overnatting (enkeltrom/dobbeltrom) og hvilken klasse deltageren tilhører (H,D,S,Jr.). NHF nummer er ikke relevant da festivalen i år ikke ligger under NHF sine vinger.

Viktig. Ingen klubber skal betale deltageravgiften før vi gir klarsignal om det.

Tanangerfestivalen vil bli arrangert på tryggest mulig måte, alle retningslinjer for god hygiene skal følges. Regelen om at enhver deltar på eget ansvar gjelder også i år.

Noen vil kanskje lure på hvordan registrering av fisk skal gjennomføres; en løsning kan være at hver deltager får en personlig tang og klipper selv i sitt resultatkort. Uansett, dette er en bagatell som vi løser😊. SDSFC vil samtidig benytte anledningen i år til å se på mulighetene for å begrense deltagernes mengde med fiskeutstyr som bringes ombord i båtene. Hver deltager kan ha med 1 reservestang/ snelle samt ett fiskeskrin/boks av normal størrelse. Styret vil komme tilbake med ytre mål i nær fremtid. Ekstra klær, mat og drikke kan bæres i en mindre tursekk som deltager har på ryggen ved ombordstigning. Spørsmål kan rettes til undertegnede på sandvoll@hummeren.no eller på 90112372.

SDSFC håper å kunne gjennomføre en ekte Tanangerfestival i god gammel tradisjon slik vi har gjort det gjennom mer enn 60 år.

 

På vegne av styret

Vennlig hilsen Roar Sandvoll

  21.06.20
PĂĽmelding Tanangerfestivalen 2020
Les mer
   
  13.06.20
Tanangerfestivalen 2020
Les mer
   
  25.05.20
Dugnadsjobbing for fiskeklubben
Les mer
   
  25.05.20
Klubbtur lørdag 30/5
Les mer
   
  Arkiv
  Abonnér