Referat fra klubbmøte 29/08.2017

02.10.2017

SDSFC Klubbmøte
tirsdag 29 august, 2017

 

19 stk. kom på møtet som er veldig positivt

Fiskesuppe ble servert og den var som vanlig veldig god :-)

1.       Måløy

Tom refererte fra EM. Dette var en kjempeopplevelse og et veldig godt gjennomført mesterskap. Grunnet dårlig vær tirsdag ble den konkurransedagen skjøvet frem til onsdag som egentlig skulle være en fridag.

98 deltagere fra 14 nasjoner deltok og de rundt 30 nordmennene forsynte seg grovt av premiebordet.  Norway A og Norway B tok hhv gull og sølv i lagkonkurransen, og her kan nevnes at Tom Unsgaard, Roar Sandvoll og Eivind Johannesen var på det norske sølvlaget. Europamester i Havfiske 2017 heter Eivind Johannesen. Vi gratulerer Eivind !!!

Liv Unsgard tok 2. plass i dameklassen og Arthur Sandvoll en flott 3.plass i seniorklassen . Arthur fikk i tillegg mye heder og ære både EFSA Norge og EFSA Internasjonalt. Vel fortjent.

Det var bra fiske gjennom mesterskapets 4 dager og spesielt var det at der ble tatt mye fin lysing. Tom med ny klubbrekord på lysing over 10 kg.

 

2.       Andenesfestivalene

Det som skjedde på Andøya i år var ikke bra. Det var faktisk så dårlig at leder Roar har bestemt seg for å sensurere det som ble oppsummert på klubbmøte. Roar begrunner dette med at havfiskesporten er best tjent med at den helgen går inn i glemmeboken.

 

3.       Klubbtur lørdag 2 september

Roar har hatt kontakt med Geir, men de klarer ikke skaffe båter så det blir ikke noen tur til Karmøy i denne omgang. Klubbtur blir ut fra Tananger hvis det lykkes Roar å skaffe båter til dette. Påmeldingsliste ble sendt rundt og 12 stk. meldte seg på :-)

 

4.       Egersund fiskefestival 23-24. september

Roar informerte: Det var 10 stk. som var påmeldt da turen ble avlyst tidligere. Disse er betalt for. Påmelding til festivalen ble tatt på møtet og 9 stk. meldte seg på.

 

5.       Bergen

Påmeldingsfristen her har gått ut. 5 stk. er påmeldt. De som var tilstede fikk mulighet til å melde seg på.

 

6.       Resterende klubbturer 2017

Det var satt av to dager til klubbmesterskap i år. Etter en meningsytring litt frem og tilbake, ble det bestemt at det bare skulle være en dag også denne gang.

 

Klubbmesterskapet 2017: Avvikles 9. september med oppmøte kl. 07.30 og utror kl. 08.00.

Klubbtur 7. oktober: Håper på Egersundtur. Roar ordner båter.

Klubbtur 11. november og Klubbtur 9. desember: Disse går som planlagt.

 

 

7.       Brosjyre 2018 – Tananger fiskefestival

Vi må starte tidlig med å få inn annonser til brosjyren. Alle bør prøve å få inn annonser til neste års festival. Inntektene har gått kraftig ned de siste årene.  Til nest klubbmøte vil det være klart et brev til sponsorer som alle vil få.

  

8.       Båter

Det er ofte mangel på båter til fisketurer så det vil bli laget en «flyer» for å prøve å få med flere båteiere. Denne vil være klar til neste klubbmøte. Vet du om noen? Prøv å få dem med :-)

 

Nye medlemmer: Kjenner du noen som har lyst til å fiske? Ta dem med!

 

  

Satser på at oppslutningen blir like stor eller større til

Neste klubbmøte: tirsdag 3. oktober

 

  05.08.18
Påmelding til Kilsundfestivalen 15-16 sept-
Les mer
   
  21.05.18
Klubbmøte torsdag 24 mai
Les mer
   
  15.04.18
Klubbmøte torsdag 19 april
Les mer
   
  23.03.18
Referat fra Klubbmøte tirsdag 6 mars 2018
Les mer
   
  Arkiv
  Abonnér